مشاوره حقوقی رایگان - فوت در حین ماموریت

سال89پدرخانمم که کادر راهنمایی رانندگی بوده برا رسیدگی به یه تصادف و کشیدن کروکی به محل اعزام میشه ولی یه ماشین عبوری به ایشون که در محل تصادف بوده برخوردمیکنه و فوت میکنن در حکم فوت فقط فوت درحین ماموریت هست آیا میشه به شهادت حکم رو عوض کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موجود در کمیسیون خاص نیروهای مسلح بررسی و رسیدگی رای صادر گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد