مشاوره حقوقی رایگان - شهید شدن حین خدمت

سلام برادرم در حین خدمت و در ماموریت به کرونا مبتلا شد و بعد بستری چند روزه فوت شده والان برای بنده خدا فوت حین خدمتی زدن چکار باید کرد که شهید حساب بشه ممنون اگر راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون بنیاد شهید بررسی بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون بنیاد شهید جمهوری اسلامی ایران بررسی بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید به نظر کمیسیون مربوطه اعتراض نماید تا در کمیسیون تجدیدنظر مجددا رسیدگی و در نهایت از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض خود را مطرح نمایید