مشاوره حقوقی رایگان - آیا باتوجه به حکم صادره محکومیت مالی فرد درتعزیرات حکومتی ، خسارت تاخیر و تادیه تعلق میگیرد ؟

با سلام : فرد الف شکایتی را درسال 1397 درتعزیرات حکومتی بعنوان گران فروشی علیه فرد ب مطرح می کند وخکم به محکومیت فرد ب صادرگردید وحکم صادره درسال 1400 قطعی گردید واجراییه همان مبلغ محکومیت مالی را صادر کرد . حال سوال اساسی مطرح است : آیا فرد الف می تواند خسارت تاخیر تادیه را از سال 1397 درخواست کند ؟ در صورت مثبت بودن باید در کدام مرجع دادخواست بدهد ؟ با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است