مشاوره حقوقی رایگان - عیب خودرو

سلام خسته نباشید
بنده یک ماشین به عنوان تک برگ سند در ارومیه خریداری کردم که یک ضربه جزئی داشت بعد از یک هفته متوجه شدم تک برگ نبوده اصلان ماشین ماله اهواز بوده و خودش خرید فروش میکرد ماشینارو وکیلومتر ماشینو دس کاری کرده فروشنده عیب ماشین رو از من پوشیده بود موتور تعمیر میخواد جلو و عقب ضربه دارد تو این یک هفته بالای 6 تومن خرج کردم ولی کافی نیست باید بالای6تومن هم خرج کنم من الان چه راهی دارم لطفا بهم کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، دادخواست فسخ معامله به جهت تدلیس و...با جلب نظر کارشناس به انضمام خسارات دادرسی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود و بلافاصله با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید.
سپس دادخواست تنفیذ فسخ و استرداد ثمن معامله به نرخ روز و خسارت‌های خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست فسخ مطرح بفرمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ، دادخواست فسخ معامله به جهت تدلیس دهید