مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام
پدرم تریاک مصرف میکند به دلیل مریضی اش و خانوادش هم مشکلی ندارن چند روز پیش اومدم یه مواد فروشی را دسگیر کردن اون مواد فروش 6 نفرم مصرف کننده را لو داده اومدن وارد خونمون شدن و پدرمو بردن من چجوری میتونم شکایت کنم برعلیه مامورین که با کدوم حکم وارد منزل شدن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شماره 197 تماس بگیرید و گزارش دهید
یا اگر بدون دستور قضایی اقدام کرده از طریق دادسرای نظامی از شخص مورد نظر شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مأمورها بدون حکم ورود ، وارد منزل شده اند ، امکان شکایت از ماموران وجود خواهد داشت