مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سوی زوجه

با سلام همسره بنده الان حدود یک ماه بدون هیچ دلیل موجه ای منزل رو ترک کرده و رفته خونه باباش بعد از 9 سال زندگی مشترک و داشتن یک پسر 6 ساله دلیلی برای طلاق گرفتن نداره و فقط میخواد با بنده توافق کند مهرشو ببخشه طلاق بگیره و من هیچکدام از شروط 12 گانه درج شده در سند ازدواج را ندارم به همسرم گفتم مهرت را پرداخت میکنم ولی حاضر به طلاق نیستم میتواند در صورت مخالفت من به طلاق از من جدا شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدون موافقت زوج با اثبات عسر و حرج و کراهت شدید و....زوجه می تواند جهت طلاق اقدام نماید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بستگی به ارائه دلیل از طرف زوجه و در نهایت تصمیم دادگاه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از گذشت مدتی می تواند به استناد عسر و حرج و با بذل مهریه طلاق بگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله ایشان نیز این حق را دارند .ه طلاق بگیرد