مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین بصورت وکالتی و عددم فک پلاک توسط خریدار

سلام
خسته نباشید.سه ماه پیش خودرو خود را نزد محضر بصورت وکالت فروش.فروختم.و برگ سبز هم ک بنام اینجانب هست ب فروشنده واگذار شده و همه مبلغ فروش را هم گرفتم .. ولی هنوز بعد سه ماه خریدار اقدامی برای تعویض پلاک نکرده و جریمه خودرو هم برایم گاها پیامک میشود ... و هیچگونه دسترسی ب خریدار و شماره تلفنش ندارم .. و فقط برگه وکالت محضری ک مشخصات سجلی خریدارو کد ملیش موجود هست. را دارم .. لطفا راهنمایی فرمایید جهت فک پلاک چه جوری و از کجا اقدام کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را اقامه کنید
یا در راهنمایی و رانندگی درخواست
توقیف پلاک را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک و دستور موقت بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا یک اظهارنامه دهید و سپس دادخواست توقیف و فک پلاک دهیدهمچنین می توانید کار را به وکیل بسپارید.