مشاوره حقوقی رایگان - ارش و دیه

باسلام و خسته نباشید. بنده همسرم رو چندتا سیلی زدم اونم شکایت کیفری انجام داده میخاستم بدونم دیه اش چقدر میشه چون ارش هم نوشته شده
حسب معاینه مورخ 16/9/1400 ورویت گزارش mriاسیب نسج نرم گردن ذکر شده در گواهی اولیه به حداکثر بهبودی رسیده وارش ان به میزان یک درصد(1)دیه کامل انسان تعیین می گردد . بدینوسیله ختم پرونده اعلام می گردد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه به نرخ سال 1400 مبلغ چهار میلیون و هشتصد هزار تومان است

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، مبلغ دیه کامل سال 1400 مبلغ 480 میلیون تومان است و میزان یک درصد می شود 4800000هزار تومان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد