مشاوره حقوقی رایگان - جواز ساخت تجاری در پرند

یه زمین تجاری دارم میگیرم که طبق قرارداد شرکت عمران باید ساخته بشه یا حداقل جوازش رو تمدید کنیم(2ساله)میخواستم بدونم تمدید جواز به عهده فروشنده است یا من؟یه مقدار از پولش رو نگه داشتم واسه محضر(4روز دیگه)میتونه فسخش کنه؟حدود 90 درصد ثمن رو گرفته.نگرانم توروخدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فسخ امکان ندارد
و برای تمدید پروانه ساخت ، بستگی به مفاد و شروط قراردادی خواهد داشت
و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان فسخ معامله وجود ندارد مگر در قرارداد شرط شده باشد.
در خصوص جواز بستگی به توافق شما دارد