مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام .من خانمم مهریشو اجرا گذاشته و قاضی هم سالی 1 سکه حکم داده. الان با خانم به تفاهم رسیدیم و میخواد برگرده به زندگی. سوالی که دارم از خدمت شما ایا امکان وجود دارد که پرونده مهریه مختومه شود یعنی میشود که درخواست مهریه رو استرداد کرد و پس گرفت؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله همسر شما می تواند تقاضای انصراف از پیگیری و مختومه شدن پرونده را درخواست نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با درخواست زوجه بله امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله همسر شما می توانید مراجعه و طی یک لایحه استرداد نمایند