مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری، اخاذی و تهدید با فیلمبرداری

با سلام
چند روز پیش با یکی از دوستانم برای تفریح به خارج از شهر رفتیم و در منطقه ای تفریحی که سوئیت های زیادی هم اجاره میدهند ،به اصرار فردی ،سوئیت اجاره کردیم که فقط تا صبح آنجا بمانیم. شب در خواب،یکنفر که صاحب سوئیت بود به همراه فرد دیگری از پنجره وارد اتاق شدند و با زور و تهدید و سیلی سمت ما حمله کردند و گوشی هایمان را گرفتند و مارا لخت کردند ابتدا فکر کردیم قصد تجاوز دارند. اما جلوی دوربین بدون لباس از ما فیلم گرفتند و گفتند این دو نفر قصد عمل لواط با هم داشتند ، و بعد چندتا از شماره تلفن های خانواده و آشنایان و محل کار و صفحات مجازی من را برداشتندو به من گفتند جعبه گوشیت را تا 1ساعت وقت داری بیاوری وگرنه فیلمت را پخش میکنیم ، لازم است بگویم این فرد فیلم را از طریق گوشی همدستش گرفته بود.
من مقاومت کردم و گفتم به جعبه گوشی ام دسترسی ندارم ، آنها هم مجبورم کردند مبلغ 10میلیون تومان با تماس تلفنی از دوستانم بگیرم و دوستانم که به کارت من واریز کردند، همدست این فرد ،دوستم را در اتاق حبس کرد و من همراه این فرد به عابر بانک رفتیم و او کارتم را خالی کرد و 10میلیون تومان به کارت خودش واریز کرد. و تهدید کرد که اگر به پلیس اطلاع دهیم، فیلمی که از ما گرفته ، پخش میکند و بعدا هم هر درخواستی داشته باشند باید برایشان انجام دهم .

با وجود تهدید هایی که شده بود ، از ترس آبرو و اینکه مجددا با آن فیلم بخواهند از من اخاذی کنند من فردای آن روز از این شخص شکایت کردم و همه این موارد را نوشتم و در دادسرا توضیح دادم و فرد هم دستگیر شد ، اما همه این موارد را در کلانتری و دادسرا انکار کرد و گفت من بابت اجاره 20شب سوئیت به اینها پول داده ام اما بعد از واریز پول گفته ام که قصد ماندن ندارم و رفته ام ،حالا هم پولش را میخواهد و همه این چیزهایی که نوشته است دروغ است. حتی وجود اون فرد که همدستش بود هم انکار کرد .

قاضی از من برای اثبات حرف هام مستندات خواست ، من هم گفتم این اتفاق برای من و دوستم آن شب در سوئیت این آقا افتاده اما بجز فیلم دوربین بانک ،هیچ مدرکی نداریم .

قاضی گفت در فیلم دوربین فقط شما داری برای این آقا کارت به کارت میکنی ، و از متهم خواست پولم را برگرداند و من رضایت دهم . در صورتیکه من فقط برای حفظ آبروم و انتشار نشدن آن فیلم شکایت کرده بودم .

به هر حال به من گفتند مدرکی نداری و فیلم هم با گوشی آن همدستش گرفته شده بود که این فرد،وجود این فرد را هم حتی انکار کرد.
به ناچار و به پیشنهاد قاضی رضایت دادم . و پولم را فقط به من برگرداند.
الان این فرد ظاهرا داره از من شکایت میکنه که اعاده حیثیت کنه بابت اتهامات زورگیری و اخاذی و خفت گیری و ...

البته من هنگام رضایت دادن یک دستنوشته غیر رسمی از متهم و شاهد او که برادرش بود گرفتم که این فرد همه موارد درج شده در بالا را قبول دارد و قول می دهد که فیلمی منتشر نکند و پاک کند و مزاحمدی اجاد نکند و اعاده حیثیت هم نکند . و اینها امضا و انگشت زدند.

حالا میخواستم بپرسم آیا در صورتیکه از من شکایت کنند برای من دردسر خواهد شد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نامبرده با عنوان تهمت و افترا نتیجه ای نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود