مشاوره حقوقی رایگان - بیل مکانیکی شریکی

سلام من یه بیل میکانیکی با دو نفر شریکی خریدیم که اون دونفر برادر هستند العان بعد 11 سال یهویی امدن میگن یا سهم مارو بخر یا سهمتو بفروش . منم نه توان خرید کل سهم اونا که 4 دنگ هست و دارم اگه هم بخوام سهم خودمو بفروشم کلا از کار بیکار میشم ایا اونا میتونن به زور از طریق دادگاه از من بخرند ممنون.

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه دادگاه تصمیم بر فروش داشته باشند مال را از طریق مزایده به فروش می رسانند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونن از طریق دادگاه دستور فروش بگیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر توافقی حاصل نشود النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای فروش اموال دادگاه از طریق اموال اقدام می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانند دادخواست فروش بدهید و می توانند در مزایده شرکت کنند و خریداری نمایند