مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت در تصادف

سلام وقتتون بخیر چند وقت پیش تصادفی کردم که موجب کوفتگی در گردن من شد به بیمارستان مراجعه مردم و چیز خاصی نبود و رضایت دادم
اما حالا بعد از 12 روز که تحت درمان بودم گویا آسیب جدی بود و باید دیسک گردنم را عمل کنم آیا الان می توانم درخواست هزینه درمان را طلب کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود اگر میتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رضایت داده باشید امکان شکایت وجود ندارد.