مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بائن خلعی

با سلام
بنده باکره هستم
حکم دادگاه بدوی و تجدید نظر (با توجه به گواهی پزشک قانونی) به صدور طلاق داده اند و در رای امده بنده دوشیزه باکره غیرمدخوله هستم.
جواب دیوان آمده با استناد به ماده368و370و396و403 قانونی دادرسی با اصلاح نوع طلاق به بائن خلعی ضمن ابرام دادنامه فرجامخواسته و رای را به اعلام کرده است. و غیر مدخوله بودن را ذکر نکرده است.
حکم هارا به محضرخانه ها بردم همه ی محضردارها میگویند رای دیوان ابهام دارد شما بلاخره دوشیزه هستید یا خیر و محضر دارها میگویند باید کلمه غیرمدخوله ذکر میشد.
سوال:
1- ایا حکم دیوان به باکره نبودن من هست؟؟؟؟؟
2- راه حل میخواستم برای رفع این مشکل. ایا محضردارها درست میگویند؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از دادگاه درخواست اصلاح دهید