مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دروغ

من از یه نفر طلب 150میلیونی دارم که کلا محکوم شده تو دادگاه حکم قطعی دادن الان برادرش به دروغ گفته هشتاد تومان پول نقد به من داده و رفته شکایت کرده و ادعاش اینه که تو دوربین افتاده که چنین اتفاقی اصلا نیفتاده اون روزی که ایشان ادعا کردن کلا کنار من جلوی دادگاه نبودن و بنده هیچ بسته یا هیچ چیز دیگه ای جلوی هیچ دوربینی نگرفتم، خواستم راهنمایی کنین اخر این شکایت کجا خواهد رسید ممنونم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسی که مدعی است باید ادعای خود را ثابت کند وگرنه شما میتوانید انکار کنید و نهایتا اگر دلیلی نباشد با قسم تبرئه خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آخر شکایت قابل پیش بینی نیست
شما می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید