مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی درب منزل

سلام. زن برادرم و پسرش درب خونه من آمدند و آبروریزی و داد و بیداد و توهین کردند. من 4 بار به 110 تماس گرفتم و وقتی مامور اومد فرار کردند. بعد من رفتم شکایت کردم و اون ها هم رفتن خودزنی کردند و به دروغ شکایت کردند که ما 3 نفری زدیمشون و یک سری عکس که چیزی را ثابت نمیکند گرفتند. مامور اومد تحقیق محل به نفع من نوشت. آیا اون ها پیروز میشوند یا من؟ با وجود این که جفتمون شکایت کردیم و در دو شعبه مختلف در حال پیگیری هست. من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
نتیجه ی شکایا قابل پیش بینی نیست و با اثبات جرم میتوانید نتیجه ی مثبت بگیرید.

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام تقاضا کنید پرونده ها در یک شعبه تجمیع شوند وچون آنها به درب منزل شما آمدند وفحاشی کردند طبعا باید محکوم شوند.

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

خودزنی اگر باشد پزشکی قانونی آن را تشخیص خواهد داد ، ولی به نظر با مصالحه حلش کنید خیلی بهتر است هردو به شرط رضایت دیگری ختم کنید ، ولی اگر شما شاهد دارید و گزارش مامور پلیس آنها به احتمال خیلی زیاد به جرم توهین محکوم میشوند