مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و آبروریزی درب منزل

سلام. چند نفر جلوی درب منزل و در حضور پلیس به بنده فحاشی کرده و من هم جوابشان را دادم در صورت جلسه پلیس نوشته فحاشی دو طرف حالا من شکایت کنم انها محکوم میشوند؟ و جزای نقدی در حق من است یا دولت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جزای نقدی در حق دولت است
آنها نیز می توانند با عنوان فحاشی از شما شکایت کنند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جزای نقدی متعلق به دولت است‌و و انهاهم‌میتوانند ازشما شکایت کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
جزای نقدی برای دولت است ، طرف مقابل نیز می تواند از شما شکایت نماید