مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی؟

سلام وقت بخیر خدمت استادان گرامی
بنده سرباز هستم و حادثه پیش اومد بران و فرستادنم کمیسیون بابت کمر
الان متخصصی که گزارش من رو برای کمیسیون پر کرده چیزی که نوشته در کمیسیون بدوی معاف دائم تعلق گرفته و من رو ارجاع دادن به کمیسیون عالی
مشکلی که هست اینه ک ریپورت ام ار ایم اشتباه نوشته شده و اگه با ریپورت ام ار ای پیش برن در کمیسیون عالی من معافیت بهم تعلق نمیگیره
سوال بنده این هست که بنطرتون در کمیسیون عالی به نظر متخصص عمل میکنن پزشکان یا به نظر رادیولوژ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بر اساس نظر پزشک و سایر شرایط رای صادر خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طبق نظرپزشکی رای صادر می سود و نتیجه قابل پیش بینی نیست