مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن

سلام. من در سال 95 در بازپرسی برام مشکلی پیش اومد و چندماه پیش کیفرخواست صادر شد واسم من در کیفرخواست نبود و پرونده به دادگاه رفت اسم اشخاص دیگر بود الان رفتم برای پیگیری گفتند پرونده مختومه شده است چون اسمم تو کیفرخواست نبوده پرونده مختومه شده آیا قاضی میتونه حکم تبرئه بده و سند خونه را ازاد کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر قرار جلب به دادرسی شما در دادسرا صادر نشده باشد باید
در مورد شما تعیین تکلیف بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اسم شما در کیفرخواست نباشد یعنی اینکه قرار منع تعقیب صادر شده که در این صورت وثیقه آزاد میشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به آرا صادره دارد، قرار جلب به دادرسی ابلاغ نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وقتی نام شمادر کیفرخواست نبوده که محکوم نمی شوید