مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف از خودرو

سلام
اینجانب در حال رانندگی بودم با یک دختر بچه تصادف کردم و مجروح شد همان روز هم از بیمارستان مرخص شد بنده به دلیل ترس حفظ جان وترس از اینکه مبادا دختر بچه فوت کرده از صحنه متواری شدم و به کلانتری رفتم پلیس راهور به دلیل متواری بودن راننده صحنه تصادف را احراز نکرد پس از اعتراض به هیات سه نفره کارشناسی ارجاع کارشناسان مجددا صحنه تصادف را محرز نداستند با اعتراض مجدد هیات پنج نفره صحنه تصادف را محرز داشتند اما راننده را برادر من قید کردند در حالی که من راننده بودم

به نظر شما چکار کنم درخواست رفع توقیف ماشین را بدم یا به نظریه کارشناسان اعتراض کنم تا برود هیات هفت نفره؟

میتونم تامین دلیل از شورا بخواهم و بعد اعتراض بزنم تا برود هیات هفت نفره وبه استناد تامین دلیل ماشینم رو آزاد کنم ؟
چون سه ماه هست ماشینم پارکینگه ونیاز دارم طبیعتا هیات هفت نفره هم تا کارشناسی کنند و ممکن هست دوباره به ضرر من باشد و اعتراض بزنیم برود هیات 9 نفره زمانبر میشه

لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا خود را به عنوان راننده معرفی کنید ثانیا توخودت میگی که تصادف کردم و ترسیدم و فرار کردم دیگه به چه استنادی میخواهی اعتراض بزنی، پیش قاضی ملق بازی ممکن نیست ، هیچ چیز بهتر از واقعیت نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام معمولا اعتراضات تا همان هیات 7نفره معقول است دیگر قضات طبق رویه قبول نمی کنند.درثانی اگر خود شما راننده بوده اید که به چه مواردی می خواهید اعتراض زنید؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

راه اعتراضی وجود ندارد در نهایت باید خسارات زا بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است واقعیت را در دادگاه بگویید