مشاوره حقوقی رایگان - صندوق امانات بانک ...

مادر من صندوق اماناتی داشتند که چند سال پیش من راهم برای استفاده از صندوق معرفی کردند ماهرکدام یک کلید و یک کارت جداگانه برای استفاده داشتیم .بعد از فوت مادرم من همچنان میتوانم از صندوق استفاده کنم یا نه؟ و ضمنا فوت ایشان را من باید به بانک اعلام کنم یا بعد از گواهی فوت خودشان در سیستم میبینند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بستگی به قرارداد اولیه شما با صندوق اماننت دارد بهبانک مراجعه نمایید