مشاوره حقوقی رایگان - در مورد باز كردن صندوق امانات پدرم و تقسيم زمين تك برگ بين سه فرزند بعد از فوت پدرم حدود دو سال

با سلام واحترام فراوان از شما
بعد از فوت پدرم كه الان حدود دو سال گذشته و من تك پسر و دو خواهر دارم زميني از پدرم به ارث رسيده و براي هر كدام تك برگ شده و سند ثبت شده ولي يكي از خواهرهايم حاضر نيست بيايد شهرداري تا تفكيك كامل زمين و سهم خودش را بردارد و انجام شود براي ما و من آن خواهر ديگرم حاضر به فروش زمين و سهم خودمان نيستيم آيا با شكايت از خواهرم دادگاه مي تواند دستور تفكيك زمين را بدهد و سهم خودمان را برداريم و شهرداري هم گفته بايد هر سه باشيم تا تفكيك زمين انجام شود .
و سوال دوم پدرم قبل از فوت حسابهاي بانكي و صندوق امانات داشته كه وصيت نامه و غيره داخل آن مي باشد و خواهر ديگرم حتي حاضر نيست بيايد و هر سه صندوق امانت را و حسابهاي بانكي پدرم باز شود آيا مي توان با شكايت از خواهرم و دستور دادگاه بدون حضور آن صندوق امانت در بانك باز شود لطفا من را راهنمايي فرماييد با تشكر و سپاس از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید و با حکم دادگاه امکان‌پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما می‌توانید از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید