مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط شهرداری

سلام زمینی به مساحت 600 هزار متر که پدربزگم آباد کرده و کاغذ استشهاد محل با مهر شورا و مسجد و همسایگان دارد ولی امروز شهرداری برای احداث جاده میخواهد تصرف کند و هیچ گونه حقی برای ما قائل نیستند البته الان پدربزرگم فوت کرده و همچنان کشت میکنیم ولی شهرداری به زور آن را تا حدودی هم صاف هم کرده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات مالکیت می توانید مابه ازای آن را دریافت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید علت تصرفات شهرداری تعیین تکلیف گردد و اگر جزء تعریض جاده یا خیابان باشد به نرخ روزباید خسارت پرداخت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوا کنید و خسارت خود را دریافت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلا فاصله اقامه دعوا نمایید و باید درخواست دستور موقت مبنی بر جلوگیری از کار شهرداری را
بگیرید و