مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی ورثه ای

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم
به استحضار می رساند اینجانب با گواهی حصر وراثت- پرداخت مالیاتی و کلیه مدارک به شعبه بانک اقتصاد نوین بابت دریافت موجودی حساب بانکی پدر مرحومم مراجعه نمودم ولی بدلیل اینکه حساب مشترک حقیقی 50 درصد با شخص دیگری هست که برای موسسه کیهان
کار میکنن گویا نامه ای از طرف موسسه و نماینده ولی فقیه بردن مبنی بر اینکه این حساب مربوط به شرکت بوده است. حال آنکه بانک با صراحت اعلام نمیکند که نمیدهیم ولی تحت عناوینی از پرداخت مبلغ طفره می روند.لذا از بزرگواران این سوال را دارم آیا برای طرح شکایت از بانک به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنم ؟ یا به شعبه دادسرایی که گواهی حصر وراثت رو صادر نمودن مراجعه و طرح دعوا کنم؟
پیشاپیش کمال احترام و تشکر را از جنابان دارد.

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، برای سهولت در امر رسیدگی می توانید با در دست داشتن گواهی حصر وراثت و تنظیم یک درخواست به دادستانی مراجعه کنید که بعید می دونم دادستانی همکاری کنند و در صورت عدم نتیجه بایستی تمامی وراث به طرفیت بانک مبنی بر الزام پرداخت موجودی حساب بانکی شماره....دادخواست تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی تحویل دهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق گواهی حصر وراثت بانک موظف به پرداخت موجودی میباشد در غیر این صورت �از به طرح شکایت از بانک می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید