مشاوره حقوقی رایگان - شلاق

باسلام بر من 80ضربه شلاق تعزیری حکم قطعی صادر شده درحالی که تا به حال هیچ پرونده ای نه در دادگاه نه در پاسگاه نداشتم آیا میتونم شلاقو بخرم ده روز هم مهلت دارم خودمو تحویل بدم ؟باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اگر شلاق حدی باشد میتوانید توبه نامه تنظیم کنید و از دادگاه پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر غیابی بوده حق واخواهی دارید و اگر حضوری بوده حق تجدید نظرخواهی دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

رای قابلیت اجرا دارد اما می توانید اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر، رای صادره باید بررسی شود