مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه قرض الحسنه

سلام همسر من سال 92با تنظیم یک اقرارنامه با امضای خودش و بنده از خواهرش ده میلیون تومان پول قرض گرفت و در اقرارنامه قید کرد پس از فروش ملک ارثی شان همان مبلغ را به ایشان پس بدهد ولی تا حالا ملک فروش نرفته و خواهر ایشان در اقرارنامه امضایی نکرده ولی یک نسخه از ان را دارد و حالا ده میلیون را به نرخ روز میخواهد ولی طبق قرار هنوز ملک فروش نرفته و ان موقع تاخیر تادیه هم بابت قرض نخواسته بود
ولی الان ده میلیون را با تاخیر تادیه و به نرخ روز میخواهد ایا ادعای ایشان قانونی است و ما محکوم به پرداخت تاخیر تادیه میشویم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر نمی تواند ایشان از زمان مطالبه می تواند خسارت بگیرید زیرا قرض به ملکیت در می آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از 8 سال ادعای عدم فروش ملک به نظر پذیرفته نیست.
و منصفانه نیست که پول نامبرده را بعد از 8 سال به بهانه عدم فروش ملک بخواهید پرداخت نکنید.
بهتر است باهم توافق کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اززمانی که دادخواست مطالبه یااظهارنامه دهد میتواند به نرخ روز بگیرید یعنی تاخیر تادیه ازتاریخ مطالبه(اظهارنامه یادادخواست)محاسبه میشود نه قبل ازآن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خسارت تاخیر تادیه از زمان طرح دادخواست باید مطالبه شود نه قبل از ان. در این صورت قابل مطالبه نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه قابل وصول است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از تاریخی که دادخواست حقوقی مبنی بر استرداد وجه را بدهند دیرکرد تعلق خواهد گرفت و نه تاریخی که و جه را به خواهر خود پرداخت نموده است