مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

باسلام
بنده یک خودروی پژو پارس را سال96با یه نفر که کارمندیک اداره ای هم بکد فروختم رفتیم بنگاه قولنامه نوشتیم وقرارشدکل مبلغ رو یک هفته بعد یکجابمن بده همپنین مبلغ100میلیون تومان سفته بابت ضمانت بهم داد که رفت و دیگه پیداش نشد بعدچندماه طرف کلاهبردار دراومد افتاد زندان با کلی شاکی و اتهامهای مختلف ماشین منم چنددست بدون هیچ مدرکی فروخته شده بود الان ماشینم توفیف شده چون واسش دستور توقیف گرفته بودم بعد4سال ایا میتونم فسخ معامله رو بگیرم از دادگاه و خودرو رو بهم برگردونن
البته بگم تمام مدارک حتی دوبرگ قولنامه و سوییچ یدکش هم دست منه منتها داخل قولنامه چیزی قیدنکردیم که اگه به تعهدش عمل نکردمعامله فسخ بشه ولی تو بندهای خود قولنامه نوشته شده ایا کفایت میکنه این موضوع واسه فسخ
اون طرف هم که کلاهبرداریش ثابت شده وزندانه صدها موردمشابه دیگم داره
لطفا اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم من باید چکارکنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به قرارداد و مفاد آن دارد.چهار سال زمان زیادیست...

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است امکان فسخ بیع
وجود داشته باشد
و باید مفاد مبایعه نامه بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر لازم است مبایعه نامه بررسی گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شما فقط می توانید تتمه ثمن معامله را از وی درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیار تاخیر ثمن در مدت عرفی باید اعمال میشد