مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت

با سلام
شخص الف 200 میلیون تومان طی یک فقره چک بعنوان قرض به شخص ب می دهد شخص ب مبلغ چک را از ( شعبه شهرستان کارون ) برداشت می کند و اقدام به انعقاد تعهد نامه رسمی در دفترخانه شهرستان اهواز مبنی بر اینکه ظرف سه ماه مبلغ را به قرض دهنده عودت می دهد میکند و از انجام تعهد استنکاف می نماید ضمنا محل اقامت قرض گیرنده اصفهان است اینجانب نظر به اینکه محل بانک محال علیه شهرستان کارون بود دادخواست دادم اما قاضی دادگاه کارون به شایستگی دادگاه اصفهان قرار عدم صلاحیت صادر نموده است
آیا طبق ماده 13 ق آ د م و رای وحدت رویه شماره 688 هیات عمومی دیوان عدالت اداری دادگستری شهرستان کارون صالح به رسیدگی نیست؟
محل بانک محال علیه(شهرستان کارون)
محل تعهدنامه رسمی(شهرستان اهواز)
محل اقامت خوانده( اصفهان)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه صالح محل اقامت خوانده است که اصفهان میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل اقامت خوانده یعنی اصفهان صالح به رسیدگی است.