مشاوره حقوقی رایگان - موارد مطرح شده در حفاظت اطلاعات در مورد گزینش

سلام وقت بخیر بنده در مرحله ی گزینش برای استخدام سازمان بهزیستی هستم
چند روز پیش از ستاد خبری با من تماس گرفتند رفتم بهم گفتند که پرونده ات مشکلاتی داره که شرحشون میدم خدمتتون
من ورودی سال 92 بودم سال 94 بخاطر خواستگاری از 2 تا از همکلاسی هام و اصرار بر موضوع آنان رفتند حراست و شکایت کردند که من مزاحم تلفنی آنان شده ام و بعد هم من یه خودکشی ناموفق داشتم که در پرونده ی حراستم ثبت شده بعد از این هم مثل اینکه سیم کارتم رو چک کرده بود حفاظت و به چندین مورد ارتباط پیامکی که البته همه برای خواستگاری بوده و اما پیامک های حاوی مطالب جنسی هم در اونها بوده اشاره کردند
با توجه به اینکه از شکایت حراست چند سالی گذشته و ملاک عمل حال افراد است و فقط من قصدم خواستگاری بوده و صرفا از طریق پیامک ارتباط داشتیم و هیچ دیدار حضوری در هیچکدام از موارد اتفاق نیفتاده و لفظ...و تجاهر به فسق و.. تعاریف خاص خود را دارد
آیا ممکن است که من از این مرحله بسلامت عبور کنم یا خیر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این در سابقه شما ثبت است و برای استخدام در برخی سازمانها میتواند مشکل ساز شود