مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت کارگر

باسلام وعرض ادب خدمت وکلای گرامی,
من حدودده سال دریک شرکت صنعتی کار میکردم که به خاطر تعدیل نیرو بیکارشدم بعد به خاطر بیکاری رفتم پیک موتوری که اونجا ازمن سی میلیون سفته وسند موتور رو گرفتن برای تضمین البته بدون قرارداد ویه چندماه مشغول بودم که خوشبختانه شرکت قبلی برام بازگشت به کار زده وگفته از روزشنبه آینده برم سرکارم و حالا مسئول پیک موتوری میگه باید تا پایان فروردین بیای سرکار وگرنه سفته ها رو میذارم اجرا وسند موتورم نمیدم, حالا من موندم چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید
ممنون وسپاسگذارم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

خطاب به مدیر پیک اظهارنامه بفرستید و استرداد سفته با ذکر شماره سفته و سند موتور را مطالبه کنید درصورت عدم استرداد حق طرح دعوای استرداد یا طرح شکایت کیفری خیانت در امانت دارید . جهت اثبات امر نیاز به شهادت شاهد وارید که تایید کند شما سفته و سند موتور را بابت استخدام و ضمانت داده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهار نامه برای مسول بفرستید وبعد دادخواست استرداد سفته و سند موتور را بدهید اگر از سفته استفاده کند بابت خیانت در امانت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا جهت استرداد اسناد اظهارنامه ارسال کنید اگر اقدام نکرد دادخواست استرداد بدهید و در صورتی که جهت دریافت وجه سفته اقدام کرده باشد می توانید با عنوان خیانت در امانت نیز شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید اقدامات متنوعی انجام دادید مانند خیانت در امانت یا ارسال اظهترنامه