مشاوره حقوقی رایگان - توقیف عیدی برای مهریه

باسلام آیا یکچهارم عیدی توقیف میشود و یا کل آن ؟ درحال حاضر یکچهارم از حقوقم را بابت مهر میدهم متاسفانه کل عیدی را توقیف کرده اداره ثبت ولی هنوز نگفته بعد توقیف چه کنیم آیا مانند حقوق آنرا هم یکچهارم برای واریز به حساب خواهان برای مهریه اعلام خواهند کرد ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طی یک لایحه درخواست ازادی مازاد بر حقوق یک چهارم را خواستار شوید