مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی

با سلام .. اگر در پرونده حقوقی رای قطعی صادر شده باشد .. آیا شاکی میتواندمحکوم راقبل ازصدوراجراییه جلب یا بازداشت کند؟
آیا اگر اجراییه صادر شود به محکوم هم ابلاغ میشود؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پس از صدور اجراییه میتوان.جلب به محکوم علیه ابلاغ نمیشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ابتدا باید محکوم له به
اجرای احکام درخواست اجرای حکم را
نمایید و سپس اجرائیه صادر و به
محکوم علیه ابلاغ بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
خواهان باید درخواست صدور اجرائیه بدهد و اجرائیه به محکوم علیه ابلاغ می شود و اگر مالی از شناسایی نشد می توانید حکم جلب بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمتتون عرض کنم شما می‌فرمایید دعوای حقوقی ولی در انتها می‌فرمایید شاکی این فرق می‌کنه شاکی برای شکل‌های و کیفری حقوقی برای دعاوی ولی درکل تا زمانی‌که رأی قطعی نشده و درخواست صدور اجراییه در دعاوی حقوقی یا شخص متهم برای اجرای حکم حضور پیدا نکنه اجراییه و ابلاغ براش نره امکان جلب وجود نداره مگر در برخی جرایم خاص