مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مالی

باسلام
من از فردی طلبکار هستم و به عنوان طلبم ملک اون فردو که پیش خرید کرده بود توقیف کردم (ملک مورد نظرو ابتدا پدره این فرد پیش خرید کرده و به صورت مبایعه نامه ای به پسرش که به من بدهکار است فروخته) و العان به مزایده گذاشتم و به عنوان طلبم برداشتم و برنده ی مزایده شناخته شدم. بعد از اینکه ملک مورد نظرو توقیف کردم پایان کار ملک اومده و فروشنده سند ملکو به اسم خریدار اول که پدر این فرد بوده زده و پدره برای این که من به طلبم نرسم به اسم پسره انتقال نمیده و همچنین دادخواست شخص ثالث داده و رد شده و پرونده مختومه شده. الان که میخوام تنظیم سند کنم چون به اسم پدره است ثبت اسنادی نمی تونه از اسم پدره خارج و به اسم من انتقال بده سوالی که دارم این است که برای ابطال سند قبلی مجددا باید دادخواست دهم یا از اجرای احکام مدنی نامه ای مبنی بر ابطال سند قبلی یا انتقال سند از اسم پدره به اسم پسره (فردی که به من بدهکار است) درخواست کنم که بعد از آن به اسم من انتقال بدهند لطفا به سوال بنده پاسخ بدهید. تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی نیاز به اخذ
توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.