مشاوره حقوقی رایگان - وصیت شفاهی

سلام پدرشوهرم قبل ازفوت وصیت کرده که مقداری پول برای مراسم تهضیت وکفن ودفن کنارگذاشته اماالان پسربزرگش اون پولومیگه باشه برای خرجیه مادرش که زنده ی وهزینه یهای مراسم وتقسیم برتعدادبرادرها کرده که پرداخت کنندودرضمن پدرشوهرم یک خونه ی چهارواحده داره که دوتاازپسراش اونجامیشینن وکرایه ام نمیدن حالا اینکه وصیت ‌‌انجام نمیدن مشگل نداره

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

کفن و دفن از ماترک قابل برداشت است. می توانید خلع ید مشاعی پسران را بعد از انحصار وراثت بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا هزینه کفن و دفن باید از ماترک متوفی برداشته شود و اگر وصیت در حضور شاهدین باشد قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هزینه کفن و دفن باید از ماترک متوفی پرداخت می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید پرداخت نکنید هزینه کفن ودفن از ماترک برداشته میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا واخلاقا باید براساس وصیت اقدام شود ولیکن عدم اقدام ان چون وصیت شفاهی است قابل اثبات نیست مشکلی نخواهد بود