مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام، پسر5ساله من شاهد لواط پدرش با دوستانش بوده و3روز تب کرد و هذیان میگفت، مدتی بعدآن ماجرا بدلیل عدم امنیت جانی من ترک منزل کردم از آن ماجرا6سال میگذرد و من ابدا دیگه راجع بهش با پسرم صحبت نکردم. الان اگه از همسرم شکایت کنم و نتوانم ثابت کنم، چون نمیدونم فاعل بوده یا مفعول، حکم قذف برام میزنند؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی حکم قذف دا ده می‌شود که با سوی نیت طرح دعوی کرده باشید مجازات حدی شامل مرور زمان نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید شکایت کنید و اگر عدم سونیت شما ثابت شود خیر حد قذف ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قابل اثبات نیست
و بهتر است جایی بیان نکنید
و شهادت پسر پنج ساله قابل پذیرش نیست
اگر مفعول باشد از طریق پزشکی قانونی به راحتی قابل اثبات است.