مشاوره حقوقی رایگان - لواط زوج

ادامه مطالب قبلی که عرض کردم شوهر بنده عمل لواط هم. انجام میده اگر امکان داره راهی جلوی پام بگذارید که به صورت پنهانی کارهای طلاق رو انجام بدم سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر لواط با دیگران را اثبات نمایید طرح دعوا
طلاق ممکن است هرچند نسبت به این موضوع اختلاف نظر وجود دارد
پنهانی خیر امکان‌ پذیر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به صورت پنهانی چنین امکانی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان ناقص آمده لطفاً آن را اصلاح کنید و سپس ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به صورت پنهانی امکان‌پذیر نمی‌باشد زمانی که شخصی ادعایی دارد این حق برای طرف مقابل نیز وجود دارد که حضور پیدا نماید و از خود دفاع کند شما می‌بایست دلایل و مدارک را جمع‌آوری کنید سپس اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مخفیانه اقدام به طلاق میسر نیست ولیکن اگر لواط وانحطاط اخلاقی همسر شما ثابت گردد امکان طلاق وجود دارد