مشاوره حقوقی رایگان - مشاور املاک

سلام، به یکی از مشاورین املاک در تبریز پنجاه میلیون ب عنوان بیعانه رهن کردن یک اپارتمان، در مغازه اش کارت کشیدم و رسید گرفتم متاسفانه کیف منو از خودروم دزدیدند ودیگه رسیدی دستم نیست ، مدیر املاک هم برا نوشتن مبایعه نامه ، ب بهانه اینکه مالک اپارتمان کرونا گرفته مدت یک ماه مارو منتظر گذاشته والان هم بعد از گذشت یک ماه ، خودش مغازه نمیاد ونفر دیگه ای جاش گذاشته رفتم درگیر هم شدیم ب هر حال خیال پس دادن پول ندارن چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقت بخیر در وهله اول باید از طریق بانک خود پرینت بانکی بگیرید سپس از طریق دادخواست استرداد وجه امانی به حق خود برسید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام دوست عزیز؛ با توجه به اینکه هنوز مبایعنامه ای تنظیم نکردید و از قرار معلوم مالک مال مورد تنازع شخص دیگری غیر از بنگاهی است و حضرتعالی صرفا مبلغی بابت بیعانه از طریق دستگاه پوز املاکی کسر نموده اید دو راه حل پیش روی شما است : 1_ شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد به طرفیت بنگاه مطرح کنید که به نظر به کار بردن این روش نتیجه مطلوبی نمی گیرید و با توجه به فرایند دادرسی ممکن است دعوی بر علیه شما هم صادر شود 2_ راه دوم این است که شما به بانکی که کارت بانکی شما به آن بانک تعلق دارد درخواست پرینت حساب کنید و در پرینت حساب و گردش حساب شما مشخص است که مبلغ به حساب بنگاه دار واریز و کسر شده و همین پرینت حساب را به عنوان دلیل خود پیوست دادخواست نمائید و اگر گواهی هم دارید و از موضوع مطلع هستند اسامی آنها با قید آدرس در ستون دلایل و منضمات دادخواست خود وارد نمایئد و با توضیح دادن شرح ماوقع در شرح دادخواست به صورت خلاصه و مفید دادخواست استرداد وجه مطرح کنید و در ستون خواسته دادخواست: تقاضای رسیدگی و صدور حکم مبنی بر استرداد مبلغ 50 میلیون تومان به انضمام تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت اجرای کامل حکم و خسارات دادرسی مطرح کنید .
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بانک پرینت بگیرید و بعد مطالبه وجه به طرفیت بنگاهی بدهید