مشاوره حقوقی رایگان - قرار نيابت قضايی به شماره صادر گردید

سلام برای قسطی کردن مهریه اقدام کردم الان این گزینه در سامانه ثبت شده یعنی چی؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما درخواست نیابت داده اید و یا زوجه چنین خواسته که در محل سکونت خود یا هر شهر دیگری که متقاضی است، حکم به اجرا درآید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی پرونده برای اجرای دستور قاضی ، به مرجع قضایی شهر دیگری ارسال شده است

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام دوست عزیز؛ به نظر آدرس شما در محلی غیر از دادگاهی است که به موضوع رسیدگی می کنند و اگر این طور است دادگاه رسیدگی کننده به موضوع قسطی کردن مهریه به محل سکونت شما که خارج از شهرستان دیگری است تقاضای استعلام از وضعیت حساب های بانکی شما و همجنین وضعیت ثبتی در اداره ثبت محل آیا مالی به نام د ارید یا خیر و همچنین تحقیق از محل بوده یا اینکه همسر شما درخواست و دلیلی استنادی داشته که بایستی خارج از حوزه دادگاه رسیدگی کننده استعلام اخذ کنند
که قاعدتا دادگاه نمی تواند راسا خود وارد حوزه دادگاه دیگری شود و بایستی با اعطاء نیابت این تکلیف را از دادگاه دیگری بخواهند و به نظر بهتر این است حضرتعالی حضورا به شعبه مراجعه کنید و درخواست مطالعه پرونده شود یا اینکه روند کار پرونده از مدیر دفتر شعبه سوال کنید قطعا دفتر شعبه پاسخ روشنی به شما خواهند داد.
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا در جایی غیر محل دادگاه اموالی دارید یا اینکه حداقل از نظر زوجه دارید به همین دلیل جهت استعلام نیابت صادر شده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

داخواست شما در دادگاهی دیگر رسیدگی میشود