مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام و خسته نباشید.
در جایی سال گذشته کار میکردم. کارفرما رفته به جرم سرقت از بنده شکایت کرده و پنج نفر شاهد اورده که بنده نمیشناسم اصلا. شاهدین در استشهادیه گفتن که بنده در نزد اونها اقرار به دزدی از محل کارم کردم. آیا چنین چیزی ممکنه؟ و آیا ممکنه قاضی بنده را متهم به دزدی کنه!؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . اقرار در خارج از دادگاه کافی نیست . در صورت تکرار در محل رسیدگی و جلسه دادگاه مورد پذیرش است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی بر اساس شهادت آنها برای اقرار نمیتواند شما را محکوم کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شامل اقرار نیست اما تحت شهادت قابل شکایت است اما راه برای شما باز است و شاید شامل مرورزمان شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از دادگاه بخواهید. که شهود را احضار کنه تا بتوانید شهود را جرح کنید.