مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام خدمت وکلای عزیز من به یک نفر مبلغ 10 میلیون تومان قرض دادم قرار بر این شد پول رو به من سه ماه برگردونه ولی این کار رو نکرد ازش یکبار در شورای حل اختلاف شکایت کردم و خواهش کرد وزمان خواست و من هم شکایتم رو پس گرفتم و زمان دادم بهش و پرونده بسته شد ولی باز زیر حرفش زد این بار من اومدم به جای مبلغ 10 تومنی که بهش قرض داده بودم ازش یک سفته 15 تومنی گرفتم و بهش گفتم بابت پرداخت نکردن بدهی در زمان مشخص البته این و داخل سفته ننوشتم الان میخوام سفته رو اجرا بزارم ولی میترسم تهمت بزنه و برام دردسر درست کنه و به دادگاه بگه که من ازش نزول یا همچین چیزی گرفتم اگه این سفته 15 تومنی رو اجرا بزارم در صورتی که مبلغی که بهش قرض داده بودم 10 تومن بود برای من دردسر ایجاد نمیکنه؟
سوال دوم من اینه که سفته ای که گرفتم همون شخصی که بهش قرض داده بودم پول با دست خط خودش پرکرد تمام موارد سفته رو و امضا هم کرد ولی اثر انگشت یادم رفت ازش بگیرم سفته من الان ارزش داره یا نه؟ واقعا ممنونتون میشم راهنمایی کنید. تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله سفته ارزش داره
به نظر وجه سفته را مطالبه کنید مشکلی پیش نمیاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نزول اثبات نخواهد شد
و شما 15 میلیون را مطالبه نمایید و
اعلام کنید که 5 میلیون خسارت
تاخیر خواهد بود