مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من حدود 180 میلیون سفته دادم دست یه نفر که ازش پول قرض گرفتم و خودم و خانمم پشتشون امضا کردیم این سفته ها شامل دوتا 90 میلیون می شوند و الان حدود دو سه هفته شده ک گفته میرم سفته هایت را میزارم اجرا و سوال من این است ک من ی ماشین ب اسم خودم دارم و می خواهم بفروشم ماشینو که بدهی هایم را بدهم آیا اگ سفته ها را اجرا بزارند می توانند ماشین را مصادره کنند و چقد زمان میبره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر تعویض پلاک کنید خیر قابل توقیف نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود جهت راهنمایی دقیق و کاربردی مشاوره تلفنی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر قبل از توقیف خودرو ، شما خودرو را بفروشید و پلاک و سند رسمی را انتقال بدهید دیگر قابل توقیف نخواهد بود مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تا زمانی که توقیف نشده است قابلیت نقل و انتقال را دارد