مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور

با سلام
ویزیتور شرکتی هستم و حدود دو هفته پیش در حین کار با موتور بودم ،یه خانمی از فرعی اومد زد به بغل موتور و منو پرت کرد،موتورم خسارت دید و خودمم سه ماه بخاطر جراحت زانوم استعلاجی تجویز کردن برام ،من تو صحنه تصادف که بودم ،خانمه دیدم حالش خوب نیست و چون خودمم احساس درد جدی نداشتم عکس از شماره پلاکش گرفتم و شماره منو گرفت که در تماس باشیم و براش فاکتور بفرستم که هزینه شو بده ،ولی بعدش دیدم که دیگه پاهام خم نمیشه و فهمیدم که مینیسک پام ضربه شدید داشته زانوم ترک داره،اون خانمم دیگه هیچ خبری ازش نشد ، میتونم شکایت کنم ،در ضمن من قبلا پزشکی قانونی رفتم و جواب دکتر هم واس پزشکی قانونی گرفتم،فقط میخام بدونم که شدنیه شکایت کنم ،یاخیر،ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه باشد ولی تقصیر از طرف شما نباشد میتوانید درخواست از کار افتادگی کنید. و اگر ان خانم مقصر بوده و شما شاهدی دارید و یا دوربین های سطح شهر برای شکایت کمک کننده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از راننده مقصر می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شکایت نمایید و باید
ابتدا درخواست کارشناس برای ترسیم
کروکی را نمایید و