مشاوره حقوقی رایگان - خریداری بر مبنای ماده 34 اراضی ملی

سلام پدر من مطابق با قانون ماده34 در سال 83 حدود 1000 متر زمین در گیلان خریده و همون موقع سند دفترچه ای هم گرفته الان میخواد بفروشه استعلام منابع طبیعی اومده که این زمین جزء منابع ملی است و طبق ماده 34 به پدرم واگذار شده. آیا می توان با این استعلام غیر شفاف زمین را فروخت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به پدرتون واگذار شده باشد بله می توانید
توجه داشته باشید اگر زمین ملی باشه و انتقال داده باشید تحت شرایطی کلاهبرداری و فروش مال غیر محسوب می شود که در این صورت علاوه بر مجازات قانونی باید ثمن معامله به نرخ روز باید مسترد گردد.
از طرفی کلیه خسارات نیز قابل مطالبه است به همین جهت بهتر است استعلام بگیرید تا به صورت قطعی وضعیت زمین مشخص شود.

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام ملکی که جزو اراضی ملی اعلام شده برگ تشخیص وسند بنام دولت صادر گردیده است در صورت فروش با اطلاع از این موضوع مرتکب جرم میشوطد فروش مال غیر پیگرد قانونی دارد