مشاوره حقوقی رایگان - ضم امین یا حکم رشد

من یک پسر11ساله دارم که میخوام براش حکم رشد بگیرم پسرم مال و اموالی به نامش نیست و ارثی هم بهش نمیرسه خودم میخوام سند به نامش بزنم به دلایلی و حساب باز کنم در بانک و وجهی رو واریز کنم براش!میترسم پدرش چون قیم ایشان هست به نفع خودش انتقال سند بزنه یا حسابش رو خالی کنه،در سال96 بعلت عدم صلاحیت پدر سلب حضانت شد ازیشان و حضانت رو گرفتم در سال97کودک ازاری پدرش نسبت به فرزندم ثابت شد و الان پنج سال هست که پسرم به ملاقات پدرش نمیره
حالا امکانش هست سلب قیمومیت کنم ازیشان یا ضم امین بگیرم یا حکم رشد پسرم رو ثابت کنم حالا طی یکی دوسال اینده یعنی تا13سالگیش؟ ضمنا خودم هم بعلت عسرو حرج طلاق خلع گرفتم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

معمولا قیمومت پدر یا جد پدری در موارد بسیار نادر و استثنایی سال میشود و قضات به راحتی رای صادر نمی‌کنند و موضوعات دیگر مورد پرسش شما نیاز به ارایه مشاوره با بیان جزییات دارد.پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی استفاده کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم رشد امکانپذیر نیست حداقل باید به سن بلوغ برسه تا بتوانید پیگیری کنید