مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فاکتور فروش

باسلام
من جنسی بافاکتور به مغازه دار دادم وشاهد دارم و حالا اومده میگه نمی دم حسابتو منم شکایت کردم . مغازه دار حقوق بگیر هم هست
می خوام حقوقشون مسدود کنن لطفا همراهی کنین چگونه می تونم شکایت دنبال کنم

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام بعد از صدور رای قطعی تقاضای اجرایی بدهید واز حقوق ایشان1/4
کسر می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بررسی شود و رای صادرزشود و بعد از قطعی شدن درخواست صدور اجراییه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی درخواست صدور اجرائیه بدهید.
در صورت عدم پرداخت می توانید یک چهارم حقوق محکوم علیه را توقیف کنید .