مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام
من شک کردم که شوهرم با زنی در ارتباطه
اگر درحال رابطه در منزل خودم ببینمشون و ازشون عکس و فیلم بگیرم و با پلیس تماس بگیرم حکمش چیه
میتونم جدا شم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت در صورت وجود فیلم و عکس در حال رابطه می‌توان مصادیق زنا تلقی و امکان طلاق نیز امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود جرمشان سنگین است و بستگی دارد آن خانم هم مجرد باشد یا متاهل اما به شما برای طلاق کمک می کند با دریافت حقوق مالی خود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با 110 تماس بگیرید و در دادگاه محکوم کنید تحت شرایطی می توانید طلاق بگیرید.