مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق زحمت نگهداری مادر بیمار

سلام من میدانم که اجروثواب اخروی بهتر هست برای رضای خدا ومادرم که حقوق داشت 3سال نکنه داشتم مادرم فوت کرد دریغ از خرجی که خواهروبرادرهام بکن اصلا وایدا من هم بخاطر تمام هزینه قبر خرج خاکسپاری وسوم دادم سوالم اینه اگربرای مادرم پرستار می‌گرفتیم تازه برای 24ساعت که بیمار سکته مغزی پوشکی چقدر باید پول میدادم حالا باوجود 3سال نگهداری و خرج مراسم آیا ازطریق قانونی چیزی به من تعلق میگیره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت کنید که شما بابت رضای خدا نگهداری نکردید و دستمزد میخواستید بله میتوانید قانونی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هزینه پرستار را از موسسات وابسته سوال نمایید و اگر متوفی اموال داشته باشد می توانید پیگیری نمایید