مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ورثه ای

سلام
ما چهارتا خواهر هستیم و دوتا برادر ولی سر ارث ملک مغازه مشکل پیدا کردیم و دو برادرم ملک مغازه رو نه می خرن و نه می فروشن و یکی از برادرام داخل مغازه کار می کنه و هیچ اجاره ای به ما نمی ده اگه کار ما به شکایت بکشه آیا ممکنه تو مزایده ملک مثلا متری50 میلیون تومنی رو کم تر یعنی متری 20 میلیون از ما بخرن؟ و اینکه درسته ما شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
قیمت توسط کارشناس کشف میشه و اصولا 10 تا20 درصد از بازار کمتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر معمولا طبق قیمت بازار کارشناسی میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در این حد کم نمیشود معمول ده تا بیست درصد کمتر از قیمت بازازر فروخته میشود

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام، به نظر بهتر این است که شما دادخواست تقسیم و سپس تحویل ترکه مطرح کنید و اگر مال مورد تنازع سند رسمی دارد از طریق اداره ثبت محل تقاضای فروش مال مشاع یا اینکه از طریق دادگاه درخواست دستور فروش تقاضا کنید و در مرحله اجرا برای انجام مزایده مال موروثی کارشناسی می شود و بر اساس کارشناسی به فروش می رسد و اینکه سایر وراث هیچ گونه همکاری در این زمینه باشما ندارند با طرح شکایت از طریق دادگاه حقوقی یا اداره ثبت برادران شما نمی توانند مانع فروش شوند و همچنین شما می توانید اجرت‌المثل ایام تصرف ضمن دادخواست تقسیم ترکه مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قیمت توسط کارشناس کشف می شود و قابل اعتراض است.