مشاوره حقوقی رایگان - انباری در پشت بام

باسلام طبقه آخر از آپارتمان 8 واحدی از سازنده ملک خریدم ولی سازنده 2 سال مستاجر بنده بود تا تحویل دهد وقلنامه در بنگاه نوشتیم واحدها هیچ کدام انباری ندارد سازنده درپشت بام پشت فضای اتاق موتور آسانسور انباری ایجاد کرده ودر گذاشته بود که این را موقع فروش به ما اعلام کرد که برای واحد ما هست وقفل وکلید را موقع تخلیه به ماتحویل داد اما همسایه ها امروز اعلام میدارن که مشعاع است وانباری به کل ساختمان تعلق دارد درصورتی که در قلنامه ذکر شده انباری متعلق به واحد ما است چیکار کنم درسند چیزی قید نشده ولی به گفته سازنده و قید شدن در قولنامه و 3سال تصرف آن توسط ما حق باکیست

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که در سند قید نشده باشد مشام می باشند و شما می توانید نسبت به فروشنده دعوی مطالبه قیمت انبازی طرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً آن چه ملاک است در سند قید شده قابل استناد می باشد و ساخت انباری در پشت بام ان هم در مشاعات غیر قانونی تلقی و نهایتاً به صورت مشاع حساب شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قولنامه قید شده باشد به شما تعلق می گیرد.
البته توجه داشته باشید اگر سازنده بدون رضایت بقیه مالکین اقدام به ساخت انباری کرده باشد بقیه مالکین می توانند نسبت به تخریب آن از طریق شهرداری اقدام کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

انباری متعلق به تمام می باشد م ی توانید شکایت نمایید