مشاوره حقوقی رایگان - انباری ساختن در پشت بام

با سلام
یکی از همسایه های ما واحد 5 اقدام به ساختن انباری در باربیکیو پشت بام کرده و تمامی وسایل خود را در آنجا قرار داده دور تا دور باربیکیو را با دیوار کچی پیش ساخته بسته ولی درب نذاشته بدون اجازه هیچ یک از اهالی ساختمان ولی همسایه ها به دلیل رودربایستی که با این شخص دارند هیچ اقدامی نمی کنند آیا بنده که صاحب طبقه آخر این ساختمان هستم می توانم از این شخص شکایت کنم و جواب مثبت دادگاه را بگیرم یا همه اعضای ساختمان باید به این مورد در دادگاه شکایت کنند
در ضمن خود این شخص مدیر ساختمان هستند و با اعلام اینکه بنده مدیر هستم و می توانم این کار را انجام دهم کار خود را انجام داده
و خدمت شما عرض کنم در سند برای هیچ یک از واحد ها انباری ثبت نشده آیا بعد از شکایت بنده در دادگاه قاضی رای مثبت برای تخریب انباری غیر مجاز را می دهد یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما/

پشت بام مشاع است
رضایت همه مالکین لازم است
درضمن برخلاف ضوابط شهرداری است
در صورت شکایت تخریب خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
هيچكس مجاز به ساخت انباري در مشاعات نيست
تاسيس انباري در سطح پشت بام و حياط ممنوع است
مگر با توافق كليه مالكان و حتما اخذ مجوز و پروانه ساخت انباري از شهرداري محل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با
شما می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر نتیجه نگرفتید می توانید علیه نامبرده با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید
با دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی بدهید، قبل از ثبت شکایت یا دادخواست می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود بعد از تایید کارشناس می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت یا دادخواست خود را ثبت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر نتیجه نگرفتید می توانید علیه نامبرده با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید
با دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی بدهید، قبل از ثبت شکایت یا دادخواست می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود بعد از تایید کارشناس می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت یا دادخواست خود را ثبت نمایید.